Leoni Blokhuis

Over Leoni

Managing Director / Women’s Football Executive

Al op jonge leeftijd was Leoni op het voetbalveld te vinden. Daar ontstond de droom om later in de voetballerij te werken, wat al snel een lastige uitdaging bleek als vrouw in een mannenwereld. Nadat ze steeds opnieuw voor gesloten deuren bleek te staan, besloot ze het heft in eigen handen te nemen: FlowSports werd opgericht.

Sinds april 2012 stopt Leoni haar passie voor voetbal in haar eigen bedrijf. Kort daarna ging ze zich specialiseren op het gebied van vrouwenvoetbal en wist ze de eerst betaalde transfer in het Nederlandse vrouwenvoetbal te realiseren. Ze transfereerde Sherida Spitse van FC Twente naar het Noorse LSK. In 2015 werd Leoni als expert meegenomen naar WK vrouwenvoetbal in Canada door het gerenommeerde blad Voetbal International en in 2016 won ze de prijs van ‘Freelancer of the Year’.

In de zomer van 2017 begeleidde ze liefst 15 transfers, waaronder die van Vivianne Miedema naar Arsenal en Shanice van de Sanden naar Olympique Lyon. Diverse tv-optredens bij onder andere RTL Late Night, Jinek en RTL Nieuwsuur rondom het EK vrouwenvoetbal in 2017, dat op Nederlandse bodem werd gewonnen door de OranjeLeeuwinnen, bewijzen de rol en de kwaliteiten van Leoni in het vrouwenvoetbal.

Terug naar de homepage

FlowSports

Contact