The difference in women's football

Wiegman met selectie van 23 speelsters naar Denemarken

05.09.2017

Bondscoach Sarina Wiegman heeft een groep van 23 speelsters samengesteld voor het oefenduel met Denemarken. Vanwege een blessure zijn Jackie Groenen, Desiree van Lunteren, Vivianne Miedema en Sari Van Veenendaal niet inzetbaar tegen de Denen.Bondscoach Sarina Wiegman heeft een groep van 23 speelsters samengesteld voor het oefenduel met Denemarken. Vanwege een blessure zijn Jackie Groenen, Desiree van Lunteren, Vivianne Miedema en Sari Van Veenendaal niet inzetbaar tegen de Denen.

Nederland speelt op vrijdag 15 september in het Deense Horsens een wedstrijd tegen Denemarken. De reprise van de EK-finale van 6 augustus jongstleden (4-2 winst Oranje), begint om 18.00 uur. Het duel in de Casa Arena is uitverkocht.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal: Lineth Beerensteyn (Bayern München), Marjolijn van den Bighelaar (Ajax), Sheila van den Bulk (Djurgårdens IF), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Merel van Dongen (Ajax), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (FC Twente), Sisca Folkertsma (Ajax), Stefanie van der Gragt (Ajax), Renate Jansen (FC Twente), Dominique Janssen (Arsenal), Danique Kerkdijk (Bristol City), Lize Kop (Ajax), Vanity Lewerissa (PSV), Barbara Lorsheyd (ADO Den Haag), Lieke Martens (FC Barcelona), Liza van der Most (Ajax), Marthe Munsterman (Everton), Jill Roord (Bayern München), Shanice van de Sanden (Olympique Lyonnais), Sherida Spitse (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact