The difference in women's football

Vivianne Miedema lanceert eigen voetbaldag

29.03.2018

Vivianne Miedema lanceert een eigen evenement: Vivianne Miedema Voetbaldag. Op 30 juni 2018 vindt de eerste editie plaats, waarbij honderden kinderen de kans krijgen om de spits te ontmoeten en samen met haar een balletje te trappen.  Vivianne Miedema lanceert een eigen evenement: Vivianne Miedema Voetbaldag. Op 30 juni 2018 vindt de eerste editie plaats, waarbij honderden kinderen de kans krijgen om de spits te ontmoeten en samen met haar een balletje te trappen. Daarnaast krijgt iedereen de mogelijkheid om een handtekening te scoren, een selfie met Vivianne te maken en om vragen op haar af te vuren tijdens de speciale kids persconferentie. Het evenement wordt door FlowSports georganiseerd in samenwerking met V.V. de Weide, de oude voetbalclub van Vivianne in Hoogeveen.

Vivianne Miedema: “Ik leef als full prof in Engeland en ben daardoor weinig in Nederland. Het is helaas dus onmogelijk om op alle verzoeken voor clinics en meet & greets in gaan. Met deze voetbaldag wil ik iets terug doen voor al mijn fans, want ik waardeer ze enorm. Samen gaan we een dag vol voetbalplezier beleven.”

Eefje Janus, sportmarketeer FlowSports: “Vivianne is een groot voorbeeld voor vele kinderen. Vorig jaar bracht ze een kinderboek uit, wat werd gepresenteerd door Humberto Tan en wat samen ging met een clinic voor jonge meiden. Deze voetbaldag is een mooi vervolg daarop en draagt bovendien bij aan de positionering van Vivianne in het ‘kinderdomein’.”

Binnenkort volgt meer informatie en kunnen kinderen zich gaan inschrijven voor de Vivianne Miedema Voetbaldag.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact