The difference in women's football

Vivianne Miedema brengt eigen schoolagenda op de markt

01.05.2018

Vivianne Miedema lanceert haar eigen agenda. Het item voor, met name, middelbare scholieren is een verlengstuk van haar boek ‘Meidenvoetbal’ dat vorig jaar verscheen. Vivianne Miedema lanceert haar eigen agenda. Het item voor, met name, middelbare scholieren is een verlengstuk van haar boek ‘Meidenvoetbal’ dat vorig jaar verscheen. Dat betekent dat de vormgeving van het boek een inspiratie was voor de stijl van de schoolagenda, maar dat de inhoud een heel andere insteek heeft.

Miedema: “In deze schoolagenda ligt mijn middelbare school periode onder de loep. Mijn beste vakken komen aan bod en dat zal de lezers nog wel verbazen denk ik. Maar ook hoe ik dagelijks met een busje werd opgehaald van school om naar de training te gaan en tijdens die busrit mijn huiswerk maakte.”

Miedema vervolgt: “Mijn eigen middelbare school tijd is inmiddels 5 jaar geleden, maar door de productie van deze schoolagenda heb ik er het afgelopen half jaar veel op teruggekeken. Het was een bijzondere tijd en het is leuk om de scholieren van nu daarin mee te nemen.”

“En om hun eigen middelbare school periode hopelijk extra leuk te maken met deze agenda”, besluit Miedema met een knipoog.

De schoolagenda is voor het nieuwe schooljaar 2018/2019 en ligt vanaf volgende week in de schappen.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact