The difference in women's football

Vanmechelen maakt droomtransfer naar PSG

31.01.2018

Davinia Vanmechelen tekent voor tweeënhalf jaar bij Paris Saint-Germain. De 18-jarige Belgische international verlaat KRC Genk om bij de Franse topclub aan de slag te gaan.Davinia Vanmechelen tekent voor tweeënhalf jaar bij Paris Saint-Germain. De 18-jarige Belgische international verlaat KRC Genk om bij de Franse topclub aan de slag te gaan.

Vanmechelen: “Ik voel me zeer vereerd dat ik de kans krijg om me bij deze topclub verder te ontwikkelen. Dat is een droom die uitkomt.”

Leoni Blokhuis die namens FlowSports de transfer begeleidde: “Davinia is een enorm talentvolle speelster en een transfer naar een absolute topclub als PSG op zo’n jonge leeftijd getuigt van bijzonder veel potentie.”

Vanmechelen maakte de afgelopen jaren een sterke indruk, wat vorig seizoen resulteerde in de titel ‘Belofte van het jaar 2016/2017’. Daarnaast speelde ze in de zomer van 2017 als 17-jarige het Europees Kampioenschap met de Red Flames en is ze momenteel nog in de race voor de Gouden Schoen van het afgelopen kalenderjaar.

PSG bekleedt momenteel de tweede plaats in de Division 1. Die plek geeft aan het eind van het seizoen recht op een ticket voor de Champions League. Vanmechelen sluit per direct aan bij de ploeg voor de tweede helft van het seizoen.

FlowSports feliciteert Davinia en wenst haar veel succes bij haar nieuwe club!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact