The difference in women's football

Vanmechelen ambassadeur van het Belgische Neymar Jr’s Five toernooi

09.03.2018

Davinia Vanmechelen is ambassadeur van Neymar Jr’s Five voor Red Bull België, het wereldwijde voetbaltoernooi waar teams van vijf personen het tegen elkaar opnemen. Davinia Vanmechelen is ambassadeur van Neymar Jr’s Five voor Red Bull België, het wereldwijde voetbaltoernooi waar teams van vijf personen het tegen elkaar opnemen. Meer dan 100.000 deelnemers, verdeeld over meer dan 50 landen spelen het toernooi en dit jaar is Red Bull Neymar Jr’s Five terug in België. In diverse regio’s worden toernooien gespeeld en de winnaars spelen uiteindelijk de finale in Brussel. De winnaars reizen naar Brazilië om in het bijzijn van Neymar Jr. deel te nemen aan de wereldfinale. Voor het eerst kunnen ook meiden en vrouwen zich aanmelden voor het snelle en tactische voetbalspel. En zal er dus voor de eerste keer ook een Belgisch vrouwenteam naar Brazilië afreizen. Dat is de reden om Vanmechelen als ambassadeur te verbinden en extra aandacht te vragen voor de vrouwelijke voetbalsters.

Eefje Janus, sportmarketeer FlowSports: “Davinia is een liefhebber van straatvoetbal; snel, technisch, stoer. Er is een natuurlijke match tussen Davinia en het concept van Neymar Jr’s Five. Daardoor kan ze haar rol ook op natuurlijke wijze gaan uitdragen.”

Neymar Jr.: “Meiden en vrouwen kunnen zich voor het eerst aanmelden voor het Neymar Jrs. Five toernooi en wij vinden het belangrijk dat zij zich ook echt welkom voelen. En wie kan die boodschap dan beter overbrengen dan een voetbalster zoals Davinia?”

Veel succes en een plezierige samenwerking gewenst!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact