The difference in women's football

Van Veenendaal ontmoet Koning en Koningin in Buckingham Palace

24.10.2018

Sari van Veenendaal is uitgenodigd door Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima voor een staatsbanket in Buckingham Palace. Het Koninklijk paar bracht een staatsbezoek aan Londen.

Van Veenendaal heeft de Koning en Koningin eerder ontmoet in aanloop naar het WK (2015) in Canada en tijdens de openingswedstrijd van het EK (2017) in Utrecht. Ook mocht ze na het behalen van de Europese titel een persoonlijke felicitatie in ontvangst nemen.

Voor deze ontmoeting is een speciale couture jurk ontworpen door ontwerpster Sanne Smeets van MMI Amsterdam. Smeets: “Tijdens het ontwerpen van een couture jurk vind ik een aantal punten erg belangrijk: de persoon, de gelegenheid, de beste pasvorm en de mooiste materialen. Voor Sari hebben wij gekozen voor een donkerblauwe klassieke jurk die samen met de unieke patronen van het kant zorgt voor een stijlvolle eenvoud met een Koninklijk randje.”

Van Veenendaal: “Dit was natuurlijk wel een heel speciale uitnodiging. We hebben alles dan ook in stijl aangepakt, van jurk tot aan kapsel. Het was een hele eer om de Koning en Koningin in deze setting te ontmoeten. Een ervaring die ik niet meer ga vergeten. Ik wil Sanne Smeets en haar team van MMI Amsterdam en mijn management FlowSports in het bijzonder bedanken voor alle inspanningen.”

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact