The difference in women's football

Van Veenendaal en Janssen naar Arsenal

10.07.2015

De vakantie na het WK vrouwenvoetbal in Canada was voor de internationals Van Veenendaal en Janssen maar kort, want afgelopen week mochten beide dames zich melden in Londen. Arsenal is voor de komende 1,5 jaar hun nieuwe club. Sari en DominiqueDe vakantie na het WK vrouwenvoetbal in Canada was voor de internationals Van Veenendaal en Janssen maar kort, want afgelopen week mochten beide dames zich melden in Londen. Arsenal is voor de komende 1,5 jaar hun nieuwe club. “Er was al geruime tijd interesse in beide speelsters. In Canada tijdens het WK vrouwenvoetbal heb ik diverse keren gesproken met de trainer van Arsenal. Bij terugkomst uit Canada ging het heel snel. We zijn drie dagen naar Londen geweest om alle faciliteiten van de club te bekijken en gesprekken te voeren. Sari en Dominique hebben ook deelgenomen aan trainingen. Arsenal werkt erg professioneel en vrouwenvoetbal is niet meer weg te denken bij de club.” aldus Leoni Blokhuis van FlowSports. De nummer 2 van de Engelse competitie, genaamd WSL, is zich alweer druk aan het voorbereiden voor de competitiewedstrijd komende zondag thuis tegen Liverpool. De wedstrijd wordt live uitgezonden in Engeland op BT Sport om 16.30 uur (NL tijd).

Van Veenendaal: “Ik ben ontzettend trots dat ik voor Arsenal mag gaan spelen. Ik zie het als een mooie volgende stap in mijn ontwikkeling. De club zit vol met ambitie en hun doelstellingen passen bij die van mij. Ik heb een positief gevoel overgehouden aan de gesprekken en kan niet wachten om zondag de eerste wedstrijd te spelen.”

Janssen: “Ik ben super blij met deze volgende stap. De club is professioneel en doet mee om het kampioenschap en dat is juist wat ik wil. Ik hoop me hier goed te kunnen ontwikkelen en uiteindelijk een basisplaats af te dwingen. Ik kijk heel erg uit naar deze nieuwe uitdaging.”

FlowSports feliciteert Sari, Dominique en Arsenal met deze samenwerking. Speciale dank gaat uit naar Vissers Advocatuur voor de juridische ondersteuning.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact