The difference in women's football

Van Es ambassadeur van Team Brabant Sport

25.10.2018

Kika van Es is het nieuwste lid van Team Brabant Sport, een initiatief van de provincie Brabant. Team Brabant Sport is een podium van en voor de sporters dat mensen en middelen aan elkaar verbindt. Het team zet zich in om iets terug te doen voor hun provincie en om de kracht van sport te laten blijken aan alle inwoners. Het team geeft daarnaast een gezicht aan de sport in Brabant en dat alles gebeurt met het motto “Samen sporten, samen inspireren, samen met Team Brabant Sport!”

Van Es is trots om aan te sluiten: “Ik ben een echte Brabander en daarom is dit een perfecte match. Ik ben daarnaast een teamplayer en haal er plezier uit om iets terug te doen voor anderen. Dat komt allemaal samen in de rol die ik nu mag gaan vervullen voor Brabant Sport. Ik heb veel zin om een steentje bij te dragen aan de (beleving van) sport in de regio waar ik geboren en getogen ben.”

Eefje Janus, sportmarketeer FlowSports: “Kika heeft een sterke intrinsieke motivatie om iets voor een ander te betekenen. Ze is zich daarnaast heel erg bewust van de voorbeeldrol die ze als international en Europees Kampioen heeft in het vrouwenvoetbal. We hebben samen serieus naar die kenmerken en kwaliteiten gekeken en haar ambities op dat vlak vorm gegeven. Mooi dat we nu samen met Brabant Sport de eerste stap kunnen zetten.”

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact