The difference in women's football

Van de Sanden maakt droomtransfer naar Olympique Lyon

29.08.2017

De 24-jarige rechtsbuiten van het Nederlands Elftal maakt de overstap van Liverpool naar de Franse topclub en bekroont hiermee haar goede optreden tijdens het EK.De 24-jarige rechtsbuiten van het Nederlands Elftal maakt de overstap van Liverpool naar de Franse topclub en bekroont hiermee haar goede optreden tijdens het EK. Ze tekent een driejarig contract bij Olympique Lyon.

Van de Sanden: Na het Europees Kampioenschap dacht ik dat het niet meer mooier kon, maar daar komt nu nog een schepje bovenop. Olympique Lyon is een enorme ambitieuze en professionele club, helemaal in het vrouwenvoetbal.

Olympique Lyon domineert de afgelopen jaren het vrouwenvoetbal in Frankrijk en Europa. In 2016 en 2017 werd de Franse titel, Franse beker en de Champions League veroverd.

Van de Sanden treft bij Olympique Lyon onder andere Ada Hegerberg, Lucy Bronze en Dzsenifer Maroszán. Speelsters die tot de absolute wereldtop behoren.

Van de Sanden: Ik kijk er naar uit om elke dag op het veld te staan met de allerbeste speelsters en mezelf nog verder te ontwikkelen. Dit is een droom die uitkomt. Ik ben FlowSports erg dankbaar voor de hulp en begeleiding.

FlowSports feliciteert Shanice en Olympique Lyon met deze mooie transfer en wenst haar veel succes!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact