The difference in women's football

Tweedaags trainingskamp Oranjevrouwen

06.12.2016

Het Nederlands elftal belegt de komende maanden, ter voorbereiding op WEURO2017, een aantal tweedaagse trainingskampen op de KNVB Campus in Zeist.Het Nederlands elftal belegt de komende maanden, ter voorbereiding op WEURO2017, een aantal tweedaagse trainingskampen op de KNVB Campus in Zeist. De trainingsgroep voor de eerste stage, die op 12 en 13 december plaatsvindt, bestaat uit speelsters die actief zijn in de Nederlandse competitie.

Selectie Oranje 12/13 december: Eshly Bakker (FC Twente), Lineth Beerensteyn (FC Twente), Angela Christ (PSV), Merel van Dongen (Ajax), Kika van Es (Achilles ’29), Sisca Folkertsma (PSV), Anouk Hoogendijk (Ajax), Ellen Jansen (FC Twente), Renate Jansen (FC Twente), Danique Kerkdijk (FC Twente), Lize Kop (CTO Amsterdam), Jeslynn Kuijpers (PSV), Vanity Lewerissa (PSV), Barbara Lorsheijd (FC Twente), Desiree van Lunteren (Ajax), Myrthe Moorrees (PSV), Marthe Munsterman (FC Twente), Jill Roord (FC Twente), Jennifer Vreugdenhil (ADO Den Haag), Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

Trainingskamp 16-24 januari 2017 in Spanje
De Oranjevrouwen gaan van 16 tot en met 24 januari op trainingskamp naar Spanje. Het elftal van bondscoach Van der Laan verblijft in La Manga en speelt twee oefenwedstrijden op Spaanse bodem. Tegenstander voor beide duels wordt later bekend.

Algarve Cup 2017
Nederland is van 1 tot en met 8 maart 2017 actief op de Algarve Cup in Portugal. Oranje deed driemaal eerder mee aan dit prestigieuze oefentoernooi. De laatste keer in 1998, eindigde het vrouwenelftal op een zesde plek. Oranje zit in de poule met Australië, China en Zweden en er doen 12 landen mee.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact