The difference in women's football

Spitse keert terug op Nederlandse bodem

19.12.2016

Oranje international Sherida Spitse keert terug op Nederlandse bodem. De middenveldster pakte in Noorwegen drie jaar op rij alle prijzen die er te winnen vielen: drie keer de titel én drie keer de beker.Oranje international Sherida Spitse keert terug op Nederlandse bodem. De middenveldster pakte in Noorwegen drie jaar op rij alle prijzen die er te winnen vielen: drie keer de titel én drie keer de beker. Je kunt dus wel stellen dat het maximale eruit is gehaald bij LSK. Vanwege gezinsuitbreiding wordt voorlopig gekozen voor een terugkeer naar Nederland.

Spitse naar FC Twente

V.l.n.r. René Roord (technisch manager), Sherida Spitse, Leoni Blokhuis, Tommy Stroot (hoofdtrainer) en Hans Siers (voorzitter). Foto: FC Twente Media

Spitse: “Ik ben ontzettend blij dat ik terugkeer bij FC Twente. Vanwege gezinsuitbreiding vind ik het fijn dat ik in een vertrouwde omgeving terecht kom. Daar word ik op dit moment diep van binnen het meest gelukkig van. Met het oog op het EK komende zomer is dit voor mij dan ook de meest ideale voorbereiding. In het verleden heb ik prachtige jaren gehad bij FC Twente en hopelijk kunnen die een mooi vervolg krijgen. Ik ga er alles aan doen om mijn steentje bij te dragen om ook voor volgend seizoen het Champions League ticket veilig te stellen, oftewel, gaan voor het kampioenschap.”

FlowSports feliciteert Sherida en FC Twente met deze mooie stap!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact