The difference in women's football

Spitse keert terug naar de Noorse competitie

27.12.2017

Sherida Spitse maakt een transfer naar de Noorse club Vålerenga en verlaat FC Twente per direct. De 27-jarige middenvelder en aanvoerder van FC Twente en de OranjeLeeuwinnen keert na een jaar terug in de Toppserien.Sherida Spitse maakt een transfer naar de Noorse club Vålerenga en verlaat FC Twente per direct. De 27-jarige middenvelder en aanvoerder van FC Twente en de OranjeLeeuwinnen keert na een jaar terug in de Toppserien. Spitse tekent een 2-jarig contract in Oslo en gaat samenwerken met dezelfde trainster als destijds bij LSK.

Spitse heeft er nooit een geheim van gemaakt graag nog eens in een buitenlandse competitie te willen spelen. Een keuze waarbij de toekomst van haar gezin de belangrijkste stem voerde.

Spitse: “Ik heb sinds negen maanden een gezin, dus daar houd ik rekening mee bij de keuzes die ik maak. Noorwegen is voor ons als een tweede thuis, mijn verloofde heeft hier haar werk en de cultuur is ons niet vreemd. Het is heel fijn om hier verder te bouwen aan onze toekomst.”

Spitse vervolgt: “De Toppserien is bovendien een sterke competitie. Ik kijk er naar uit om elke week wedstrijden op hoog niveau te spelen. De plannen en werkwijze van de trainster spreken mij heel erg aan dus ik ben blij om hier een nieuwe stap in mijn carrière te kunnen zetten. Uiteraard wens ik FC Twente veel succes met de tweede seizoenshelft en wil ik iedereen bij FC Twente enorm bedanken voor het afgelopen jaar.”

FlowSports feliciteert Sherida met deze transfer!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact