The difference in women's football

Snoeijs sluit aan bij FlowSports

21.03.2018

De topscorer Eredivisie van vorig seizoen, Katja Snoeijs, gaat samenwerken met FlowSports. Snoeijs maakte vorig seizoen 21 doelpunten voor V.V. Alkmaar en kroonde zich daarmee tot topscorer van de Eredivisie. De topscorer Eredivisie van vorig seizoen, Katja Snoeijs, gaat samenwerken met FlowSports. Snoeijs maakte vorig seizoen 21 doelpunten voor V.V. Alkmaar en kroonde zich daarmee tot topscorer van de Eredivisie. De 21-jarige spits en aanvoerder van V.V. Alkmaar is ook dit seizoen vooralsnog het meest trefzeker in de Eredivisie. Haar productiviteit werd in januari beloond met een oproep voor Oranje. Haar debuut in Oranje heeft ze nog even moeten uitstellen, maar Snoeijs is vastbesloten om de volgende stappen in haar carrière te zetten.

Snoeijs: “Ik ben tevreden met mijn carrière tot nu toe, maar tegelijkertijd heel erg benieuwd wat er nog meer in zit. Ik wil alles eruit halen en dat kan alleen met de juiste mensen om me heen. Daarom ben heel blij dat ik met FlowSports mag gaan samenwerken.”

Blokhuis: “De statistieken tonen de kwaliteiten van Katja heel goed aan. Zij is een echte spits en heeft daarnaast een ontzettende drive en een goede mindset. Dat zijn aspecten waar wij veel waarde aan hechten. Katja is meer dan welkom bij ons en wij kijken uit naar de samenwerking met haar.”

Welkom bij team FlowSports, Katja!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact