The difference in women's football

Sari van Veenendaal ambassadeur van de SingelSwim

26.04.2018

De SingelSwim in Utrecht is een evenement waarbij geld wordt ingezameld voor Spieren voor Spieren. De SingelSwim vindt plaats op 17 juni in Utrecht. De SingelSwim in Utrecht is een evenement waarbij geld wordt ingezameld voor Spieren voor Spieren. De SingelSwim vindt plaats op 17 juni in Utrecht. Er wordt gezwommen in de gracht waar afgelopen zomer de rondvaart van het vrouwenvoetbal werd gehouden en de finish in park Lepelenburg waar de huldiging van de speelsters plaatsvond. Voor Sari van Veenendaal is dat als Utrechtse extra bijzonder en reden om zich in te zetten voor dit evenement en goede doel.

Sari van Veenendaal: “Utrecht is mijn stad en sinds vorige zomer heb ik daar nog meer bijzondere herinneringen aan. Daarnaast vind ik het concept an sich, zwemmen in de grachten, tof en als ik daarmee ook nog een goed doel kan ondersteunen, dan doe ik dat met heel veel plezier.”

Minke Booij, directeur Spieren voor Spieren: “We zijn heel blij dat Sari zich aan de SingelSwim committeert en daarmee een evenement in haar eigen stad kan aanjagen.”

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact