The difference in women's football

Ruben Lucas tekent bij FlowSports

25.04.2013

De 18-jarige Ruben Lucas heeft vandaag bij FlowSports getekend.Ruben, geboren en getogen in Tubbergen, maakt sinds dit seizoen deel uit van FC Twente A1. Hiervoor verdedigde hij het doel bij T.V.C.’28, waar hij het spelletje heeft geleerd.

Na B1 stroomde hij aan het eind van het seizoen door naar het 2e elftbal van de club, om tijdens de nacompetitie de ploeg te ondersteunen. Nadat promotie een feit was mocht hij bij het 1e elftal aansluiten. Na een fantastisch seizoen 2011/2012 in de 2e klasse J, waarin T.V.C.’28 kampioen werd en promoveerde naar de 1e klasse, bleven zijn kwaliteiten niet onopgemerkt. FC Twente haalde Ruben als derde keeper voor A1. Inmiddels is hij doorgegroeid naar tweede keeper. De laatste 5 wedstrijden heeft hij een basisplaats afgedwongen.

“Van een goede bekende hoorde ik over FlowSports. Ik heb een aantal gesprekken met Leoni Blokhuis gehad. Mijn gevoel is positief en we hebben een klik, wat ik erg belangrijk vind. We hebben dezelfde gezamenlijke doelstelling en heb er veel vertrouwen in.”, aldus Ruben.

Op naar een succesvolle samenwerking!

 

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact