The difference in women's football

Miedema tekent nieuw contract bij Arsenal

20.12.2018

Vivianne Miedema heeft haar contract verlengd bij Arsenal. De 22-jarige spits speelt sinds het seizoen 2017-2018 in Londen en veroverde in maart dit jaar de Continental Tyres Cup. Arsenal is momenteel koploper in de Women’s Super League en Miedema voert daar de topscorerslijst aan. De spits verkeert in uitstekende vorm en het wederzijdse vertrouwen van Miedema en Arsenal heeft geresulteerd in een contractverlenging.

Miedema: “Arsenal is een topclub in de meest aantrekkelijke competitie ter wereld. We staan momenteel bovenaan in de competitie, maar belangrijker nog is dat ik geloof in het proces waar we nu in zitten. Ik ben er van overtuigd dat zich dat de komende jaren gaat uitbetalen in prijzen. Ik ben Arsenal dankbaar voor het vertrouwen en kijk uit naar onze verdere samenwerking.”

Blokhuis: “Vivianne is een zeer belangrijke speelster voor Arsenal. Ze rijgt de doelpunten aaneen en het typeert de ambities van zowel de club als van Vivianne, dat ze samen de toekomst tegemoet gaan. Dat is allerminst vanzelfsprekend in het vrouwenvoetbal.”

Gefeliciteerd met deze contractverlenging, Vivianne!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact