The difference in women's football

Marije Brummel naar Bristol Academy

09.07.2015

Marije Brummel maakt een opvallende stap. De 30-jarige speelster, welke afgelopen seizoen uitkwam voor Apollon Ladies op Cyprus, verkast voor de komende 6 maanden naar Bristol Academy. Marije Brummel maakt een opvallende stap. De 30-jarige speelster, welke afgelopen seizoen uitkwam voor Apollon Ladies op Cyprus, verkast voor de komende 6 maanden naar Bristol Academy. Deze Engelse club komt uit op het hoogste niveau, The FA Women’s Super League. De competitie is er nog in volle gang en de laatste speeldag van de competitie zal op 4 oktober zijn. Er staan nog 13 competitiewedstrijden op het programma en ook is de ploeg nog volop in de race voor de nationale beker.

Bristol Academy WomenBrummel: “Deze transfer ging super snel. Leoni Blokhuis was al een tijdje op zoek naar een geschikte club voor mij. Afgelopen dinsdag belde ze mij op m’n vakantieadres in Amerika. Heel lang hoefde ik niet na te denken. Bristol is een fantastische club op het hoogste niveau in Engeland. Een droom die uitkomt!”

FlowSports feliciteert Marije en Bristol met deze samenwerking. Speciale dank gaat uit naar Vissers Advocatuur voor de juridische ondersteuning.

 

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact