The difference in women's football

Kuijpers verlengt voor twee jaar bij PSV

14.03.2018

Jeslynn Kuijpers heeft haar contract bij PSV met 2 jaar verlengd. De 22-jarige middenvelder en tevens captain van PSV is een kind van de club. Kuijpers speelt al sinds de oprichting van de vrouwentak in juni 2012 in het rood-wit van PSV.Jeslynn Kuijpers heeft haar contract bij PSV met 2 jaar verlengd. De 22-jarige middenvelder en tevens captain van PSV is een kind van de club. Kuijpers speelt al sinds de oprichting van de vrouwentak in juni 2012 in het rood-wit van PSV. De mijlpaal van 100 wedstrijden is ze in 2016 reeds gepasseerd.

Kuijpers: “Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat PSV mij geeft. De komende jaren wil ik me hier verder ontwikkelen en daarnaast ook de club helpen te groeien in het vrouwenvoetbal.”

Naast haar profcarrière bij PSV is Kuijpers ook op maatschappelijk gebied verbonden aan de club, door haar werk voor de PSV Foundation.

Kuijpers vervolgt: “Het is mooi dat de club ook op dat vlak een bijdrage kan leveren aan mijn ontwikkeling. Dat is zeker in het vrouwenvoetbal van grote waarde.”

FlowSports feliciteert Jeslynn en PSV met hun verlengde samenwerking!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact