The difference in women's football

Gorree In Vorm sponsor van Myrthe Moorrees richting WK 2019

04.01.2018

Myrthe Moorrees, speelster van FC Twente, maakte in oktober 2017 haar debuut in het Nederlands Elftal. De eerste, officiële stap richting haar droom om het WK in 2019 in Frankrijk te spelen.

Myrthe Moorrees, speelster van FC Twente, maakte in oktober 2017 haar debuut in het Nederlands Elftal. De eerste, officiële stap richting haar droom om het WK in 2019 in Frankrijk te spelen. Vanaf heden heeft zij in Gorree in Vorm een sponsor die haar ondersteunt bij dat doel en de reis ernaartoe.

Het bedrijf met zijn roots in Venray, de geboorteplaats van Moorrees, is een technisch bedrijf dat zich onder andere bezig houdt met slijpen van snijgereedschap, CNC bewerking, CNC Langdraaien, laser bewerking en technische montage. De samenwerking met Moorrees is echter op een ander vlak gebaseerd, namelijk de gelijkenissen in missie en visie. Gorree in Vorm denkt in oplossingen in plaats van producten en opereert naast klantgericht, ook medewerkersgericht.

Herman Gorree, eigenaar Gorree in Vorm: “Ondernemen is als topsport, als alle omstandigheden optimaal zijn, zijn topprestaties mogelijk. Om plezierig en productief te werken, moeten medewerkers ‘in vorm’ zijn. Dat wil zeggen fysiek fit zijn, maar ook goed in hun vel zitten en genoeg uitdaging hebben. Wij ondersteunen onze medewerkers bijvoorbeeld met persoonlijke doelen, op welk gebied dat ook is.”

Ook voor prestaties op het voetbalveld geldt dat de omstandigheden optimaal moeten zijn en je op alle vlakken ‘in vorm’ moet zijn. Voor Moorrees is het persoonlijke doel om het WK in 2019 te spelen met Oranje en de samenwerking met Gorree in Vorm betekent daarom veel.

Moorrees: “Ik haal energie uit de denk- en werkwijze van Herman Gorree. Hij denkt om en pakt dingen anders aan, dat inspireert mij. Daarnaast voelt deze samenwerking als een grote steun in de rug. Daar ben ik hem nu al dankbaar voor.”

FlowSports feliciteert Myrthe en Gorree in Vorm!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact