The difference in women's football

FlowSports viert haar vierjarig bestaan

17.04.2016

Vandaag, zondag 17 april, bestaat FlowSports alweer vier jaar. In 2012 ben ik begonnen als zaakwaarnemer voor uiteenlopende sporten, maar besefte al snel dat mijn hart bij het voetbal ligt en in het bijzonder bij het vrouwenvoetbal.Vandaag, zondag 17 april, bestaat FlowSports alweer vier jaar. In 2012 ben ik begonnen als zaakwaarnemer voor uiteenlopende sporten, maar besefte al snel dat mijn hart bij het voetbal ligt en in het bijzonder bij het vrouwenvoetbal. In fases ben ik mij steeds verder gaan specialiseren en sinds januari van dit jaar heeft FlowSports uitsluitend voetbalsters onder contract. Door geloof te houden in mijn visie en het gekregen vertrouwen van alle speelsters wordt het stap voor stap steeds professioneler. De uitverkiezing tot ‘Freelancer of the Year 2016’ voelt als een ware bekroning. Alle reden voor een feestje dus!

Naast het waarnemen van de zaken voor 22 speelsters met diverse nationaliteiten zet FlowSports zich ook in voor de verdere professionalisering en groei van het vrouwenvoetbal. Achter de schermen wordt er gesproken met clubs over de hele wereld en vindt er uitwisseling van kennis en ideeën plaats met bijvoorbeeld de KNVB.

Sportief gezien vond ik de deelname aan het WK in Canada een absoluut hoogtepunt. Maar ook de doorstroom van nieuwe, talentvolle speelsters vanuit de jeugd richting het hoogste niveau wil ik niet onvermeld laten. Volgend jaar spelen de OranjeLeeuwinnen het EK in eigen land. Vrouwenvoetbal is niet meer weg te denken!

Het vierjarig bestaan van FlowSports wil ik natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder te trakteren. Alle fans maken vandaag tussen 07.30 uur – 00.00 uur via Facebook kans op unieke items van alle 22 FlowSports speelsters. Like de pagina en mis niets!

Via deze weg wil ik iedereen bedanken voor het geloof en vertrouwen in FlowSports. Ik blijf me maximaal inzetten voor de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal: op volle kracht vooruit!

Leoni Blokhuis

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact