The difference in women's football

FlowSports U18 klaar voor Dallas International Girls Cup

26.03.2018

FlowSports U18 is goed gearriveerd in Dallas. Voor het tweede jaar op rij komt FlowSports uit op de Dallas International Girls Cup, een prestigieus internationaal toernooi. FlowSports U18 is goed gearriveerd in Dallas. Voor het tweede jaar op rij komt FlowSports uit op de Dallas International Girls Cup, een prestigieus internationaal toernooi. Meiden tot 18 jaar konden zich aanmelden voor FlowSports U18. Uit vele tientallen aanmeldingen is uiteindelijk een team samengesteld.

Na een voorbereidingsperiode van enkele maanden, staat aanstaande woensdag de eerste wedstrijd op het programma. Vera van Leeuwen, captain FlowSports U18: “We hebben een goede voorbereiding gehad en de sfeer in het team is goed. De komende dagen worden de puntjes op de i gezet en dan mag het toernooi van mij wel beginnen. We kunnen namelijk niet wachten.”

Diverse profspeelsters die aangesloten zijn bij FlowSports hebben een succes wens voor het team ingesproken, die inmiddels ook gepresenteerd zijn aan het team. Daarmee is FlowSports U18 klaar voor de start van het toernooi!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact