The difference in women's football

FlowSports FIFA Toernooi voor speelsters en fans

01.12.2015

Eind mei werd bekend dat ook vrouwen een rol zouden krijgen in de populaire FIFA games. Vanaf FIFA’16 staan vrouwen niet langer buitenspel.

Eind mei werd bekend dat ook vrouwen een rol zouden krijgen in de populaire FIFA games. Vanaf FIFA’16 staan vrouwen niet langer buitenspel. In september vond de lancering plaats, waar Dominique Janssen en Sari van Veenendaal het nieuwe spel mochten testen bij de FIFA’16 Xperience in Amsterdam.

In samenwerking met Rent ’n Play organiseert FlowSports op 28 december het FlowSports FIFA Toernooi. Maar liefst vijf speelsters doen mee: Dominique Janssen, Jill Roord, Merel van Dongen, Sari van Veenendaal en Vivianne Miedema. Zij dagen via hun eigen social media accounts hun fans uit om mee te spelen. Op 12 december maakt iedere speelster twee winnaars bekend die naar Twente mogen komen om de speelsters te ontmoeten en samen met hen deel te nemen aan het FlowSports FIFA Toernooi. Neem gerust een kijkje op www.instagram.com/FlowSportsnl of bij één van de speelsters.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact