The difference in women's football

FlowSports en SportsSpeakers starten samenwerking

29.09.2017

SportsSpeakers is het grootste sprekersbureau in de sport en vanaf heden bieden zij ook clinics en presentaties aan van enkele profvoetbalsters van FlowSports. SportsSpeakers is het grootste sprekersbureau in de sport en vanaf heden bieden zij ook clinics en presentaties aan van enkele profvoetbalsters van FlowSports.

Dorian Driessen (SportsSpeakers): “Het vrouwenvoetbal is in korte tijd enorm populair geworden. Het grote publiek is geïnteresseerd geworden in de verhalen uit het vrouwenvoetbal en de kwaliteiten van de speelsters. Het is een verrijking voor ons bureau dat we diverse speelsters mogen aanbieden.”

Leoni Blokhuis (FlowSports): “Als we het over verhalen hebben, was het EK natuurlijk een sprookje. Maar het vrouwenvoetbal kent veel meer mooie verhalen en anekdotes, die het verdienen om verteld te worden. Want topsport betekent niet alleen maar winnen. Ieder heeft haar eigen, bijzondere verhaal.”

Er kunnen niet alleen presentaties, maar ook clinics geboekt worden via SportsSpeakers. En ook daar variëren de ‘smaken’. Van een keepersclinic van Sari van Veenendaal tot de trucjes om te scoren van Vivianne Miedema.

Naast Sari van Veenendaal en Vivianne Miedema zijn Kika van Es, Merel van Dongen, Shanice van de Sanden, Sherida Spitse en Siri Worm te boeken via SportsSpeakers.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact