The difference in women's football

FlowSports en Expresso Fashion gaan samenwerken

13.10.2017

Vanaf heden is Expresso Fashion de officiële kledingpartner van FlowSports. Het Nederlands modemerk verbindt haar naam aan FlowSports en geeft de mogelijkheid om de kleding van personeel en speelsters te verzorgen bij speciale gelegenheden.

Vanaf heden is Expresso Fashion de officiële kledingpartner van FlowSports. Het Nederlands modemerk verbindt haar naam aan FlowSports en geeft de mogelijkheid om de kleding van personeel en speelsters te verzorgen bij speciale gelegenheden.

Leoni Blokhuis, eigenaar FlowSports: “Eigenlijk werken we al een tijdje samen. Vooral tijdens en na het EK nam de media aandacht enorm toe. Op die momenten konden we altijd een beroep doen op Expresso Fashion en zorgden zij dat we goed voor de camera verschenen. Dat we de samenwerking nu officieel beklinken, vind ik heel erg mooi.”

Ook Expresso Fashion is zeer enthousiast over de samenwerking.

Esther van Eijk, formule manager Expresso Fashion: “We zijn een Nederlands modemerk voor volwassen, vrouwelijke vrouwen. Onze interne slogan is ‘what separates the women from the girls’. Met deze samenwerking dragen we uit dat we trots zijn op de wilskracht, ambitie en eigenzinnigheid van vrouwen in het voetbal. Met onze looks, comfortabel, elegant en vrouwelijk, kunnen deze ‘pittige tantes’ hun eigen persoonlijkheid onderstrepen.”

FlowSports en Expresso trekken de komende tijd nauw samen op om de samenwerking verder invulling te geven en voor beide partijen van nog meer waarde te laten zijn.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact