The difference in women's football

FlowSports en Eindhoven Sport slaan handen ineen

04.04.2018

In navolging van Sportbedrijf Tilburg gaat ook de Gemeente Eindhoven een samenwerking met FlowSports aan, met als doel het meiden- en vrouwenvoetbal in de regio te promoten en ondersteunen.

In navolging van Sportbedrijf Tilburg gaat ook de Gemeente Eindhoven een samenwerking met FlowSports aan, met als doel het meiden- en vrouwenvoetbal in de regio te promoten en ondersteunen. Op vrijdag 6 april vindt er in het Philips Stadion een WK-kwalificatieduel plaats tussen Nederland en Noord-Ierland. Diezelfde dag krijgen meisjes uit regio Eindhoven de kans om met Vanity Lewerissa en Jeslynn Kuijpers op het veld te staan en te ervaren hoe het is om profvoetbalster te zijn.

Judith van Berkel, projectleider meiden- en vrouwenvoetbal Eindhoven: “Het meiden- en vrouwenvoetbal is binnen onze gemeente een serieus agendapunt. We hebben vorige zomer rondom WEURO volop geactiveerd en willen die lijn graag doortrekken. De betrokkenheid en expertise van FlowSports is daarbij een zeer welkome aanvulling.”

Dit is een eerste evenement, die opgevolgd zal worden door meerdere activiteiten waarbij ook de vrouwelijke seniorenleden niet vergeten worden.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact