The difference in women's football

FlowSports – Dezelfde passie, nieuwe look

01.07.2018

FlowSports heeft onlangs haar zesjarig bestaan gevierd. In lijn met de groei van het vrouwenvoetbal heeft het bedrijf zich de afgelopen jaren flink doorontwikkeld. Oprichtster Leoni Blokhuis heeft van FlowSports haar fulltime baan kunnen maken en onlangs Eefje Janus als sportmarketeer aangesteld binnen het bureau. Vandaag lanceert FlowSports een nieuwe huisstijl, logo en website, die het verhaal en de filosofie van FlowSports nog beter uitdragen.

Leoni Blokhuis: “De toevoeging van sportmarketing expertise betekent dat er een nieuwe fase voor FlowSports is aangebroken. Wij hebben een duidelijke missie om het verschil te maken in het vrouwenvoetbal. De voetbalcarrière en de ontwikkeling van onze speelsters is en blijft onze core business, maar we willen verder gaan dan dat. We adviseren onze speelsters en partners reeds op het gebied van marketing & communicatie en creëren initiatieven en concepten waarmee we de commerciële belangen van speelsters en hun samenwerkingspartners behartigen. We willen ons nadrukkelijker op die manier profileren.”

Blokhuis vervolgt: “We kennen de sport door en door, omdat we al jarenlang betrokken zijn bij de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in binnen- en buitenland. Ook hierin pakken we onze rol om bij te dragen aan de professionalisering en ontwikkeling van de sport. Onze nieuwe huisstijl is het fysieke bewijs van een volgende fase van FlowSports en zorgt dat we helemaal klaar zijn voor de komende jaren.”

De geschiedenis en kernwaarden van FlowSports vormden de basis voor het nieuwe logo. Blokhuis: “Wij staan voor professionaliteit, familiair en no-nonsense en te allen tijde staan de speelsters voorop. We hebben een proactieve houding, streven naar een uiterst persoonlijke benadering en hebben vertrouwen hoog in het vaandel staan. Die elementen resulteerden in een leeuwin. Een metafoor voor datgene wat wij nastreven.”

Vooruitkijkend naar de toekomst besluit Blokhuis: “De transferzomer is nog in volle gang en er staan nog een aantal mooie ontwikkelingen te gebeuren. Als dat afgerond is zullen wij ook de laatste puntjes op de i zetten met betrekking tot de spelersplaatjes op onze nieuwe website.”

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact