The difference in women's football

FlowSports bestaat 3 jaar

17.04.2015

Beste allemaal,

Vandaag bestaat FlowSports 3 jaar en daar ben ik ontzettend trots op! Ik ben mijn spelers, familie, vrienden, bedrijven en clubs met wie ik samenwerk en mijn social media volgers ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat ze mij geven.

Beste allemaal,

Vandaag bestaat FlowSports 3 jaar en daar ben ik ontzettend trots op! Ik ben mijn spelers, familie, vrienden, bedrijven en clubs met wie ik samenwerk en mijn social media volgers ontzettend dankbaar voor het vertrouwen dat ze mij geven. Speciale dank gaat uit naar Vissers Advocatuur in Den Bosch voor de juridische ondersteuning.

Het ondernemen, werken met spelers en het vrouwenvoetbal geven me enorm veel energie en plezier! Ik hoop nog lange tijd te mogen meebouwen aan het meisjes- en vrouwenvoetbal in Nederland.

Dat het leeft is een feit! Nu is het tijd om alle puntjes op de i te zetten, zoals bijvoorbeeld een goede structurele opleiding voor het meisjesvoetbal te creëren, want zij zijn immers onze toekomst. Daarnaast is het zaak om het vrouwenvoetbal definitief op de kaart te krijgen. Op naar het WK in Canada!

Sportieve groet,
Leoni Blokhuis

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact