The difference in women's football

Europees Kampioenen FlowSports gekleed door Addy van den Krommenacker

18.12.2017

De OranjeLeeuwinnen zijn genomineerd als Sportploeg van het Jaar 2017. Op dinsdag 19 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het NOS | NOC*NSF Sportgala. De OranjeLeeuwinnen zijn genomineerd als Sportploeg van het Jaar 2017. Op dinsdag 19 december wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens het NOS | NOC*NSF Sportgala. De acht speelsters van FlowSports die tijdens het EK van afgelopen zomer in actie kwamen verschijnen op de rode loper in een jurk van Addy van den Krommenacker.

De bekende Nederlandse modeontwerper heeft voor ieder individueel een prachtige jurk en daarbij tevens rekening gehouden met de collectieve uitstraling.

Addy van den Krommenacker: “Ik vind het heel bijzonder om dit collectief te mogen kleden. Het is als het ware een modeshow van voetbalsters. Ze zullen schitteren op het gala.”

Sherida Spitse: “Het is een hele eer dat wij op het sportgala een jurk van Addy mogen dragen. 2017 was een heel bijzonder jaar. We hopen dat in stijl af te mogen sluiten met de prijs van Sportploeg van het Jaar. Aan de jurken zal het in ieder geval niet liggen.”

Een leuk feitje tot slot, is dat Addy net als de OranjeLeeuwinnen koninklijk is onderscheiden.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact