The difference in women's football

Eerste Vivianne Miedema Voetbaldag groot succes

30.06.2018

Na maanden voorbereiding was het vandaag zo ver: de eerste Vivianne Miedema Voetbaldag bij vv De Weide in Hoogeveen. Meer dan 200 jongens en meisjes reisden het land door om oog in oog te kunnen staan met hun voorbeeld. Kinderen kregen bij binnenkomst een goed gevulde goodiebag en werden door adidas in een nieuw shirt gestoken. Na een kort woord van welkom op de hoofdtribune, gingen de kinderen snel het veld op onder leiding van 20 trainers en natuurlijk Vivianne Miedema. Na anderhalf uur nam iedereen opnieuw plaats op de tribune voor de kids persconferentie. Tot slot was er de mogelijkheid om het voetbalboek en de agenda van Vivianne aan te schaffen en konden de kinderen zich vermaken met activiteiten op en rondom het veld.

Miedema: “Ik kijk terug op een hele leuke middag. Het geeft mij voldoening als ik hoor dat alle kids een onvergetelijke dag hebben gehad. Op naar volgend jaar.”

Eefje Janus, sportmarketeer FlowSports: “Wij merken de enorm grote belangstelling voor Vivianne dagelijks, door de vele verzoeken die we ontvangen en daarom hebben we vanaf het begin geloofd in deze eigen voetbaldag. Dat sponsoren als adidas en Intersport de Vivianne Miedema Voetbaldag omarmd hebben en er samen met ons een succes van hebben gemaakt, bevestigt de waarde van dit evenement. Daarnaast zijn we vv De Weide enorm dankbaar voor hun gastvrijheid en inzet.”

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact