The difference in women's football

Eerste editie van FlowSports FIFA Toernooi geslaagd

28.12.2015

Vandaag vond de eerste editie van het FlowSports FIFA Toernooi plaats. Dominique Janssen, Jill Roord, Merel van Dongen, Sari van Veenendaal en Vivianne Miedema hadden eerder op social media hun fans uitgedaagd om samen met hen mee te doen aan dit toernooi. Vandaag vond de eerste editie van het FlowSports FIFA Toernooi plaats. Dominique Janssen, Jill Roord, Merel van Dongen, Sari van Veenendaal en Vivianne Miedema hadden eerder op social media hun fans uitgedaagd om samen met hen mee te doen aan dit toernooi. Voor vijftien fans kwam die droom uit: zij mochten hun helden ontmoeten en samen FIFA’16 spelen. Vanuit heel Nederland reisden zij af naar Soccer Inside in Tubbergen.

Vanaf half 12 werden de deelnemers ontvangen en geïnformeerd over de spelregels en planning van het toernooi. Om 12 uur ging het toernooi officieel van start onder leiding van Rent’n Play en waren allen gefocust op de winst. Een paar uur en vele wedstrijden verder was de winnaar bekend: Renske Pater uit Barneveld. De fans konden tevens alles vragen aan de internationals, die op hun beurt uitgebreid antwoord gaven en benieuwd waren naar de voetbalcarrières van de jonge deelnemers. Uiteraard was er de mogelijkheid om met de speelsters op de foto te gaan.

Als klap op de vuurpijl trapten de speelsters van Arsenal, FC Twente, Ajax en Bayern München nog een balletje op het indoor soccer veld. Aan alles komt een einde, dus helaas voor de vijftien fans eindigde ook het FlowSports FIFA Toernooi.

De foto’s zijn te vinden op de Facebook pagina van FlowSports.

FlowSports bedankt Dominique, Jill, Merel, Sari, Vivianne, Soccer Inside, Rent’n Play en alle deelnemers voor een geslaagde middag!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact