The difference in women's football

Daphne van Domselaar sluit aan bij FlowSports

27.03.2019

Daphne van Domselaar tekent bij FlowSports. De 19-jarige keepster is momenteel bezig aan haar tweede seizoen bij FC Twente. Van Domselaar begon op 10-jarige leeftijd met voetballen in haar geboorteplaats Langedijk en mocht ze al snel naar de regioselectie. Na LSVV in Langedijk vervolgde ze haar carrière bij Telstar. Toen dit vrouwenteam stopte, heeft Van Domselaar Langedijk verlaten voor Enschede om zich bij de vrouwen van FC Twente aan te sluiten.

Ook bij nationale jeugdelftallen heeft van Domselaar al enige ervaring. Ze ging mee naar het EK in 2018 met Oranje Onder 19 en bereikte datzelfde jaar als derde keepster de kwartfinale van het WK Onder 20.

Van Domselaar: “Ik ken FlowSports al een tijdje en kom ze regelmatig tegen langs de velden. Ik ben trots dat FlowSports mijn carrière gaat begeleiden en dat ik hier mag aansluiten.”

Blokhuis: “Ik heb Daphne vorig jaar zien spelen bij het EK in Zwitserland. Daar bepaalde zij het wedstrijdbeeld, met name tegen Duitsland, en heeft ze mij overtuigd van haar kwaliteiten. Wij wilden haar er graag bij hebben en zijn heel blij dat Daphne nu officieel onderdeel is van team FlowSports.”

Welkom, Daphne!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact