The difference in women's football

FlowSports organiseert clinics met profvoetbalsters

21.03.2019

FlowSports organiseert regelmatig clinics in samenwerking met profvoetbalsters. Deze clinics zijn verspreid over het hele land en worden georganiseerd in samenwerking met kleine verenigingen, grote verenigingen en organisaties. Iedere clinic wordt op maat gemaakt en afgestemd op de wensen en de doelgroep. Zo was er vorig jaar een grootschalige clinic in Hengelo in samenwerking met Bauhaus, werd een select gezelschap uitgenodigd voor de clinic bij Olympia’18 in Boxmeer, was Katja aanwezig in Edam om twee teams te verrassen en stond Jill Roord bij haar oude club in Oldenzaal op het veld met enthousiaste jongens en meiden.

Voetballen met echte profs blijkt voor zowel jong als oud een unieke ervaring te zijn. De jonge deelnemers scoren na afloop selfies en handtekeningen. Werknemers van organisaties, maar ook trainers of vrijwilligers bij een club gaan in gesprek met de speelsters en wisselen ervaringen uit. Zo is het een leuke en interactieve ervaring voor iedere doelgroep.

Verenigingen en organisaties kunnen voor informatie over mogelijkheden en prijzen contact opnemen via info@flowsports.nl

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact