The difference in women's football

Belgisch international Vanmechelen sluit aan bij FlowSports

17.10.2017

De 18-jarige Davinia Vanmechelen werd afgelopen seizoen kampioen met Standard Luik waar ze gezien werd als een van de beste speelsters van de Super League. Ze werd dan ook uitgeroepen tot ‘Belofte van het jaar 2016/2017’. De 18-jarige Davinia Vanmechelen werd afgelopen seizoen kampioen met Standard Luik waar ze gezien werd als een van de beste speelsters van de Super League. Ze werd dan ook uitgeroepen tot ‘Belofte van het jaar 2016/2017’. De aanvallende middenvelder maakte na dat seizoen een transfer naar KRC Genk en speelde afgelopen zomer als 17-jarige het Europees Kampioenschap met België. Vanaf 1 oktober slaan FlowSports en Vanmechelen de handen ineen.

Davinia Vanmechelen: “Ik ben heel blij dat FlowSports mij gaat ondersteunen bij mijn ontwikkeling. Ik hecht veel waarde aan de werkwijze van FlowSports en kijk er dan ook naar uit om samen aan de slag te gaan en mijn dromen te realiseren.”

Leoni Blokhuis: “Wij zijn zeer verheugd met de komst van Davinia. We zagen al een tijdje dat zij een sterke indruk maakt in de Belgische competitie en daarnaast al op jonge leeftijd mooie dingen laat zien bij het Belgische nationale elftal. We vinden het een groot compliment dat een speelster als Davinia voor FlowSports kiest.”

Welkom bij FlowSports, Davinia!

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact