The difference in women's football

9 speelsters FlowSports opgeroepen voor Oranje

27.03.2017

Bondscoach Sarina Wiegman heeft voor de interlands tegen Frankrijk en IJsland een selectie van 23 speelsters samengesteld. Op vrijdag 7 april speelt het Nederlands elftal in de Galgenwaard in Utrecht een duel met Frankrijk.Bondscoach Sarina Wiegman heeft voor de interlands tegen Frankrijk en IJsland een selectie van 23 speelsters samengesteld. Op vrijdag 7 april speelt het Nederlands elftal in de Galgenwaard in Utrecht een duel met Frankrijk. De wedstrijd begint om 20.00 uur. Vier dagen later, op dinsdag 11 april om 19.00 uur is IJsland tegenstander van Oranje. Plaats van handeling is dan stadion De Vijverberg in Doetinchem.

De selectie: Lineth Beerensteyn (FC Twente), Mandy van den Berg (Reading FC), Sheila van den Bulk (Djurgårdens IF), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Daniëlle van de Donk (Arsenal),  Kika van Es (Achilles’29), Sisca Folkertsma (PSV), Loes Geurts (Paris Saint Germain), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Renate Jansen (FC Twente), Dominique Janssen (Arsenal), Vanity Lewerissa (PSV), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (FC Rosengard), Tessel Middag (Manchester City), Vivianne Miedema (Bayern München), Jill Roord (FC Twente), Shanice van de Sanden (Liverpool FC), Sherida Spitse (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal)Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

100 dagen voor start WEURO2017
Oranje is in voorbereiding op het Europees kampioenschap dat van 16 juli tot en met 6 augustus 2017 plaatsvindt in Nederland. De wedstrijd tegen Frankrijk die in Utrecht wordt gespeeld, is exact 100 dagen voordat Nederland het EK opent op 16 juli. De Galgenwaard is dan decor voor de eerste poulewedstrijd van de Oranjevrouwen tegen Noorwegen. Nederland neemt het in poule A van dit Europese eindtoernooi naast Noorwegen, tevens op tegen Denemarken en België.

Terug naar de homepagina

FlowSports

Contact