Bondscoach Roger Reijners heeft een selectie van 23 speelsters geformeerd voor de laatste twee poulewedstrijden in de strijd om WK-kwalificatie. Onder hen 6 speelsters van FlowSports: Janssen, Miedema, Pieëte, van de Sanden, Spitse en van Veenendaal.

Nederland speelt zaterdag 13 september in Venlo tegen Portugal. Woensdag 17 september staat het laatste groepsduel van het Nederlands vrouwenelftal op het programma in en tegen Noorwegen.

De selectie van het Nederlands vrouwenelftal:

Eshly Bakker (Ajax), Mandy van den Berg (Vittsjö GIK), Dyanne Bito (Telstar), Anouk Dekker (FC Twente), Daniëlle van de Donk (PSV/FC Eindhoven), Loes Geurts (Kopparbergs/Göteborg FC), Stefanie van der Gragt (Telstar), Claudia van den Heiligenberg (Ajax), Anouk Hoogendijk (Ajax), Dominique Janssen (SGS Essen), Barbara Lorsheyd (Telstar), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (Kopparbergs/Göteborg FC), Manon Melis (Kopparbergs/Göteborg FC), Tessel Middag (Ajax), Vivianne Miedema (Bayern München), Liza van der Most (Ajax), Kim Mourmans (Standard de Liège), Marlous Pieëte (Ajax), Shanice van de Sanden (FC Twente), Sherida Spitse (LSK Kvinner FK), Sari van Veenendaal (FC Twente), Siri Worm (FC Twente).

Momenteel staan de OranjeLeeuwinnen tweede in poule 5 met 19 punten. De voetbalvrouwen van Noorwegen nemen de eerste plaats in (24 punten). Portugal staat op een vierde plek met 12 punten uit acht wedstrijden. De nummers één van de poule plaatsen zich rechtstreeks voor het WK. De beste vier nummers twee strijden in oktober en november tijdens de play offs voor een plek op dit eindtoernooi. De wereldkampioenschappen vinden plaats in de zomer van 2015 in Canada.

FlowSports wenst Dominique, Vivianne, Marlous, Shanice, Sherida en Sari heel veel succes toe!